Tilaus ja toimitus

Tilaus- ja toimitusehdot

Toimitus

Toimitamme lähetykset postin kautta pääasissa kirjeenä, jolloin saat tilauksen suoraan postiluukkuusi.

Kiinteät toimituskulut Suomeen ovat 3€ ja yli 50€ tilauksiin tarjoamme ilmaisen postituksen. Toimituskulut muihin EU-maihin ovat 5€.

Toimituskulut sisältävät toimitus-, pakkaus- ja käsittelykulut.

Tilaaja saa automaattisen tilausvahvistuksen sähköpostiin. Maksun jälkeen tilaus siirtyy käsiteltäväksi ja tuotteet toimitetaan n. 3-5 arkipäivän kuluessa maksusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Maksukaistasta Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Maksukaistan verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Maksukaista, Paybyway Oy tai Bambora. Maksukaista välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Maksukaista-palvelusta: http://www.maksukaista.fi

MAKSUTAVAT

Pankkien verkkomaksupainikkeet

Käytettävissä ovat seuraavien pankkien verkkomaksupainikkeet: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken ja Ålandsbanken.

Korttimaksut

Käytettävissä on seuraavat debit- ja creditkortit: Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard.

Maksukaistan yhteystiedot:
Maksukaistasta Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: asiakaspalvelu@maksukaista.fi
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Lasku

Voit valita maksutavaksi tilisiirron. Saat laskun sähköpostiisi heti kun tilaus on lähetetty. Huomioithan, että tilaus lähetetään vasta kun maksu näkyy tilillä.

Paypal

Tilauksen voi maksaa turvallisesti Paypal:in kautta Paypal-tunnuksilla.

Palautus

Tuotteilla on lainmukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Palautusoikeus ei koske tilaustuotteita.

Otathan meihin yhteyttä sähköpostilla (myynti@muskodesign.fi) tai yhteydenottolomakkeella halutessasi palauttaa tuotteen!

 

Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin.